Half juni start de verkoop van een zestal defensiewoningen op Aruba. Deze vrijstaande eengezinswoningen werden voorheen bewoond door Nederlandse defensiemedewerkers.

Het Rijksvastgoedbedrijf is namens de Nederlandse Staat verantwoordelijk voor de verkoop van de woningen. De woningen worden individueel via een notaris op basis van vrijwillige veiling verkocht.

De huisvestingsbehoefte bij Defensie in het Caribisch Gebied is de laatste jaren afgenomen. Hierdoor is er leegstand ontstaan. De leegstaande woningen zijn door Defensie officieel overtollig verklaard en worden nu rechtstreeks aangeboden aan de particuliere markt. De komende 2 à 3 jaar zullen er gefaseerd tientallen woningen op Aruba worden verkocht. De woningen die gaandeweg verkocht gaan worden liggen in de wijken Primavera en Bushiri. Primavera is bekend om zijn rustige en zeer centrale ligging nabij het centrum van Oranjestad en de Koningin Beatrix luchthaven. De wijk Bushiri ligt dicht bij de westkust en aan de hoofdweg L.G. Smith blvd.

De kijkdagen van deze zestal defensiewoningen zullen worden georganiseerd in de laatste week van juni en de tweede week van juli as. De veiling zal plaats gaan vinden op 8 september 2016.

 

Bezoek onze website www.caribbean-houses.comvoor meer actuele informatie over de woningen, verkoopprocedures en bezichtigingsdagen. De website zal regelmatig worden ge-update met nieuw  woningaanbod. De updates zijn uiteraard ook te volgen  via  Facebook https://www.facebook.com/caribbeanhouses.