Op dit moment staan op Aruba 6 defensiewoningen te koop. De woningen liggen in de wijk Primavera, Sabana Blanco/ Mahuma zone, Oranjestad-Oost.

Deze wijk staat bekend om zijn rustige omgeving en centrale ligging. De wijk ligt op een korte afstand van de hoofdweg van Oranjestad naar Santa Cruz, en op ongeveer 7 minuten rijafstand van Oranjestad, Aruba’s hoofdstad. De luchthaven, Koningin Beatrix Luchthaven, ligt op ongeveer 3 minuten rijafstand van de woningen, ongeveer 8 minuten van de Hotel-strip en ongeveer 45 minuten rijafstand van San Nicolas, Aruba’s tweede grootste stad.

Voor elke woning is een uitgebreid informatiepakket samengesteld. Belangstellenden kunnen deze informatie downloaden via de website van www.caribbean-houses.com (link naar http://www.caribbean-houses.com/nl/te-koop-aruba/) en liggen eveneens ter inzage op ons kantoor aan de L.G. Smith Boulevard 20 en 12 te Oranjestad

Veiling van de woningen:

De woningen zullen per stuk ten overstaan van notaris mr. R.E. Yarzagaray dan wel zijn waarnemer op donderdag, 2 februari 2017 om 10.00 uur in Aruba Surfside Marina (Dolphin Room) aan de L.G. Smith Blvd. 7, te Oranjestad Aruba in het openbaar worden geveild bij opbod en daarop volgende afmijning.

Notaris Yarzagaray Bodeker & Partners
L.G. Smith Boulevard
Oranjestad, Aruba
T: +297 582 2850
www.notarisaruba.com

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen via e-mail

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of met ons kantoor.

THUMB PRIMAVERA17ATHUMB PRIMAVERA18ATHUMB PRIMAVERA18C